Forside Fora Bolig og realkredit Hussalg i forbindelse med skilsmisse ! Muligheder ? Hussalg i forbindelse med skilsmisse ! Muligheder ?

#223106
Urtossen

Tak til THSV og Michael for gode indlæg 🙂

Det er selv samme løsning jeg har regnet mig frem til, og ja vi har efter anbefaling fra Banksælgeren levet over evne 😉 istedet for afdrag på boliglånet har vi kastet 200.000 om året i armene på banken , og når vi spurgte om at få lov til at omlægge var svaret ” Det kan ikke betale sig”

Nej det kunne ikke svare sig for banken 🙂

Og en speciel tak skal lyde til morsdreng 🙂 Flotte konklusioner på det jeg skriver , måske du næste gang skulle læse andet end overskriften næste gang du sender en “tudekiks afsted ” Jeg vil ikke forsøge at lægge skylden på banken, det er mig der var naiv , og det blev udnyttet til det fulde . Nu skal jeg have lavet en konstruktion som gør at min datter og jeg slipper for at bo i et telt eller en campingvogn de næste mange år pga. en banksælger der tog sin rådgivningsrolle lidt for let 🙂

I min verden er det vel også et spørgsmål om almindelig velopdragen høflighed, og at man kan forvente at blive behandlet fornuftigt når man går ind af døren til en Bank .