#221312
Nicx

Hej Test 🙂

Det korte regnestykke er, at pantebrevet lød på 265.000kr
De 117.000kr som jeg blev lovet fra start af som overskud blev brugt til nedskrivning af pantebrevet. Så min gæld “KUN” var på 148.000kr. Jeg ringede til Jyskebank og fortalte dem mit sagsforløb og, at jeg altsår havde lovet at lukke div forbrugsgæld jeg havde. Derfor fik jeg “lov” til at få udbetalt 50.000kr af de penge jeg nu skyldte efter handlen.

Det som undre mig lidt ved denne sag, hvis vi tager alt det fra med min ejendomsmægler. Så er det at jeg som normalt er kunde i Danskebank og dermed har hele min privatøkonomi der, at Jyskebank så kan gå ind og godkende salget af min lejlighed uden at kende konsekvenserne ved det. Som jeg har forstået, så er det altid banken som har det sidste ord i en handel og jeg havde ikke kunnet sælge min lejlighed hvis Jyskebank havde sagt nej, men trods DE vidste at denne handel ville give underskud, så valgte de at sige ja til salget uden at spørge om det var noget jeg havde råd til at miste penge på. Dog havde mine månedlige afbetalinger ikke ændret sig hvis jeg ikke havde fået udbetalt de 50.000kr. Så havde jeg bare skulle betale af på mit “lån” som jeg altid har gjort.

Men det er hele sagen der gør, at jeg tænker om jeg godt og grundet er blevet….. Og om det virkelig er lovligt for en ejendomsmægler at sælge en lejlighed uden at undersøge alt gælden og sælge den i den overbevisning at sælger for 117.000kr i hånden og at en bank godkender en ejendomshandel som går i minus uden at spørge sælger om hvilke økonomiske konsekvenser det vil få for ham. Hvis begge dele er helt legale, så er man VIRKELIG dårligt stillet som sælger af ejendom i Danmark 🙁

Tak for den tid test 🙂