#221288
Nicx

Hej Test.

Hvad jeg har undersøgt og læst mig frem til og fået af vide fra fagfolk, så er det ejendomsmæglers PLIGT at undersøge alle lån, udlæg samt pantebreve der måtte være i en lejlighed, allerede FØR den sættes til salg. Det som min ejendomsmægler har gjort, har været at undersøge banklån, realkreditlån men blot taget forbehold for det pantebrev der lå som sikkerhed i lejligheden, men ikke undersøgt hvad værdien var på det før efter at handlen var gennemført. Dette er i sig selv en kritisk fejl, da han SKAL vide hvilke beløb han tager forbehold for og sørge for at handlen går op. Selv da jeg skrev under på slagskontrakten var jeg at den overbevisning at jeg ville komme ud af handlen med 117.000kr i hånden.

Alt dette har Jyske Bank dog intet med at gøre, dog at ejendomsmægler kontakter Jyske bank og spørger dem om de stadig vil lade handelen gå igennem trods, det blev til et underskud. Jyske Bank siger Ja, så både bank og ejendomsmægler gennemføre et salg som går i minus uden at jeg som sælger på noget tidspunkt bliver hørt eller bliver spurgt om dette er OK.

Der til skal det siges at jeg i mange år ikke har brugt Jyske Bank men blot har haft mit boliglån hos dem. Så de har ingen indsigt i min privat økonomi, men vælger at sige OK til en ejendomshandel der vil gå i minus uden på nogen måde vide, hvilken konsekvens det vil få for min privatøkonomi.

Jeg forstår så ikke, at jeg som sælger ikke har en jordisk chance bagefter, for at sige til Jyske Bank, at de må indtille deres krav om afdrag på mit boliglån så længe jeg har en sag kørende imod ejendomsmægler. Hvis salget var gået som lovet, så havde jeg jo intet udstående med Jyskebank længere og de selv har været med til at stille mig i en meget svær økonomisk situation.

Mvh.

Nicx 🙂