#221204
mkp

Der er ikke efterladt konto alt blev flyttet – så ved da ikke om jeg overså et eller andet om de gerne må ringe ca. hver 2. måned med deres lovprisninger ;), men vil skrive mig det bag øret til om 7 uger så jeg kan finde ud af om jeg har overset noget, men det er utænkeligt der er en konto i mit navn, den ville da figurere på skats hjemmeside og jeg modtager ikke nogen årsopgørelser eller andet fra tidligere bank.

Nu var min tilgang ikke direkte kroner og øre logik men I bund og grund at jeg ikke havde tillid til dem, at det så evt. har en omkostning i kroner og øre at skifte er for mig en mindre faktor – selvfølgelig var jeg i en gunst situation.

Nej banken forklarede intet, rådgiver efter rådgiver var alle direkte fra skolebænken betragtning ud fra deres alder, men nu er tillid et nummer vigtigere for undertegnede end om det koster 1000 kr. mere eller mindre om året.

Jeg mener nu ikke at vurdering er irrelevant, af den simple grund hvis de rammer helt forkert så har de ikke gjort deres arbejde godt nok, når de efterfølgende ikke vil anerkende deres vurdering var forkert eller sågar en forklaring udover det er vores vurdering, så bør man blive betænkelig ved deres evner eller kendskab til boligmarkedet i området som ikke er eksotisk men København.

Vurdering har I de sidste mange år ligget over 4 millioner – dog ikke da jeg købte for snart 15 år siden af forældre.

Vurdering af nyt realkredit lå over 6 millioner (realkredit vurdering) da jeg skiftede – ny bank slå op I deres system på første møde og lå 1 million højere i deres indbyggede beregner end tidligere realkreditvurdering, alle andre fagfolk jeg har talt med har også undret sig meget over tidligere vurdering, da de alene ud fra BBR, område og solgt priser.

På en personlig note jeg fortaler for at det bør være næsten gratis at skifte institut – I bund og grund ingen tinglysning, I de tilfælde der ikke er tale om konvertering, men at man ønsker at flytte sin forretning grundet disput, for med systemet som det er nu er man stavnsbundet hvis ikke det er fordi man som du selv forslå kan sænke omkostningerne ved et evt. skifte, eller har råderum.

For at understrege med fed skrift jeg havde ikke overvejet at konvertere eller andet, renten var gunstig mv. I mit tilfælde, men jeg vil helst betale det jeg skylder hurtigst muligt uden for meget spekulation.