#220474
morsdreng

Trådstarter spørger, om det forslag til en generalfuldmagt som han har lagt ud er juridisk helt anmærkningsfrit. Hvis ikke, vil han have forslag på et der er helt i orden.

På trods af at trådstarter har fået at vide, at en general- eller vedvarende fuldmagt bør udfærdiges individuelt og skræddersyet til de faktiske forhold og at INGEN kan fremkomme med kvalificerede bemærkninger til hans forslag, uden at vide, hvorfor fuldmagten ønskes udfærdiget og under hvilke omstændigheder den tænkes anvendt, er han IKKE fremkommet med de ønskede oplysninger. Han fortsætter blot med at udbede sig små bemærkninger, korrektioner og forslag til fuldmagten og linker til en kommunal hjemmeside, der ikke indeholder meget relevant om den praktiske udformning af en fuldmagt.

Det er desværre i tråd med trådstarters hidtidige manøvrering på dette forum, hvor han slet ikke kommenterer andres indlæg men lægger alt muligt ud, som han har “sakset” på internettet. Da der ikke er noget seriøst ønske om at modtage hjælp til udfærdigelsen af en konkret fuldmagt, ser jeg ingen grund til at fortsætte en diskussion, hvor der så tydeligt tales for døve ører.