#220376
test

folk ser generelt spøgelser når det kommer til SKAT. At dette skulle udløse gave afgift næste utænkeligt og det er mere utænkeligt at skat ikke kan hente dem hos dem der lige har modtaget pengene.

nå jeg alt i alt ser på det du skriver tro jeg at jeg vil gentage min holding til samliv. Har man værdi eller og børn sammen bør man blive gift. Lov komplekset omkring giftemål regulere både hvordan man er stillet ved dødsfald og regulere hvordan man går fra henanden. Og når man bliver skilt har man naturligvis en advokat hver. Hvorfor tror man det ikke er nødvendigt når man har levet papirløst sammen?

du har to valg som jeg ser det. Det fornuftige og dyre. Få en advokat på

eller stop al den diskussion med dig selv og TAL med din eks og deres familie. Betal resten på den måde i nu bliver enige om at lav en simpel kvittering for fuld og endelig betaling af rest beløbet på familie lån sådan og sådan. underskiv og gem i skuffen med et par print på de løbende betatinger på lånet og en lille sagsfremstilling.

tænker at hvis skat virkeligt sider og overvåger disse transaktioner havde de nok henvendt sig den gang lånet blev udbetalt.