#219398
peter holm larsen

Hej Thsv og Michael og HalliHallo

Jeg Autopartner og Autobutler er ikke det samme, men prøv at trykke på linket – det henviser netop til værkstedet – var det link jeg lige i farten fandt.

Det fremgår med ALT tydelighed, af linket fra Autobutler, at der ligger at AutoPartner værksted i Herlev – som var påstanden fra Michael ikke fandtes. Så om linket kommer fra krak.dk, Google.dk eller Autobutler.dk – er vel lige meget. Nu valgte jeg lige det link som dokumentation, fordi jeg ikke orkede høre videre om det jeg skrev ikke var sandt.

Prøv at tage ud på adressen – og se hvem der har ret! det er jo bedst at lade faktiske beviser tale! – hvorfor skulle der stå det på Autobutler.dk mv tænker du det er noget jeg har fået på autobutler! Men det er det værksted jeg mener jeg har linket til.

Og hvis det ikke var sådan, hvordan kunne HalliHallo så skrive han vil ringe til dem i morgen 🙂 – men lad os nu høre fra ham om han fandt værkstedet på adressen 🙂 Jo endnu bedre med en uvildig part 🙂 det kan afgøre uenigheden 🙂

Så tænker ikke jeg skal undskylde, at jeg har sendt oplysninger der kan dokumenteres!

Men hvorfor prøver I ikke at kontakte dem jeg henviser til , i stedet for igen og igen ikke at kunne finde noget på nettet. Jeg mener jeg har vist det findes og ellers tag en tur ud på adressen!!!!

Diskussionen vedrøret om jeg ville oplyse værkstedet og det gjorde jeg så lidt mod min vilje. Men det siger sig selv, at jeg ALRDIG ville henvise nogle der beskylder mig for at lyve og lade dem bruge mig som henviser! Så synes I selv kan kontakte værkstedet og bruge jeres forhandlingsevner , det var netop det samme jeg Toften, at jeg IKKE ville bruge ham som indgang, men blot kende pengeinstituttet. Så vil håbe I respektere det samme. Og skulle værkstedet rent teoretisk kontakte mig ville jeg heller ikke aktivt anbefale nogle der beskylder mig for at lyve.

Men nej, jeg er ikke en bilværkstedspusher så har ikke henvist 100 vis af kunder – det er jo ikke mit job 🙂 Jeg har henvist et antal der ligger betydeligt tættere på 10 kunder en 100 kunder. Men det er i øvrigt irelavant. Kan slet ikke forstå hvor HalliHallo skulle komme frem til at jeg skulle have henvist 100 vis af kunder – så skulle jeg jo nærmest være sælger for dem 🙂

Og en Trold ville jeg decideret fraråde enhver af dem jeg kender at gøre forretninger med – men naturligvis ikke forhindre hverken Trollen i at have samme leverandører som jeg.

Men hvorfor er der ingen der nu I er så emsige, med at jeg skulle oplyse hvem jeg gjorde forretninger med – at rejse det samme krav over for Toften? Jeg spørger jo kun og navn på bank end ikke om en given filial eller en konkret medarbejder!

Hvorfor skulle Toften ikke kunne oplyse det – helt anonymt!