Forside Fora Bolig og realkredit Afdragsfrihed koster 5,7 % i rente Afdragsfrihed koster 5,7 % i rente

#216426
peter holm larsen

Skal lige præcisere påstanden om 19 år i samme bolig – der mente jeg hus.

Gennemsnittet for alle ejerboligere, som vel er det mest retvisende at benytte er 14 år (dvs. både huse og lejligheder).

Men stadig langt fra 7 år.

http://mbbl.dk/nyheder/nyhed/danskerne-flytter-i-gennemsnit-hvert-14-aar

Så “Prøv at tænk på hvor ofte i selv er flyttet og vurder om 10 år eller for den sags skyld 30 år er en realistisk tidshorisont for samme bolig og samme lån.” Men enig i, at forventer man kun at bo i sin ejerbolig i 2-3 år så er det ikke sikkert at et afdragsfrit lån er at foretrække – men der er en ejerbolig måske slet ikke i virkeligheden at foretrække med de handelsomkostninger mv. der er forbundet med køb og salg.

Men nu har jeg dokumenteret bidraget på 0,28%, den gennemsnitlige tid man bor i ejerbolig som THSV ikke mente var korrekt.

THSV har ikke lavet ét eneste konkret eksempel der kan efterprøves – uden at komme med løsrevne tal og forudsætninger der i gennemsnit ikke er baseret på fakta.

Men prøv at lave eksemplet på en der bor i hus og bor der i 19 år som er gennemsnittet, ikke lægger om undervejs, og forudsæt så at realkreditlånet indfris, hvor det er mest fordelagtigt for den låntager der har optaget et afdragspligtigt lån. Hvad skal bankrenten på et boliglån så være for at sikre lige vægt 🙂 Og regn bare med at der ikke skal sikres ny finansiering efter de 19 år, dvs at låntager indfrir lånet til kursværdi. Så er den forudsætning også unødvendig at drøfte.

https://www.bolius.dk/danskere-bor-19-aar-i-samme-villa-19083/

Så lad os få fakta på bordet fra dig – så vi kan se dine mellemregninger. Jeg er helt tryg ved at du vil se, at du for 3 gang i dette emne tager fejl. 🙂

Men håber du har lært noget ved beregningerne og om fakta.