#104252
Anonym

Til Michael
Det er utroligt hvor hurtigt folk de vågner, når de høre ordet GEBYR!!
Det er sjovt at supermarkeder ikke også sætter alle deres andre udgifter på deres kassebon til kunderne: Dankort 50 øre, husleje 1 kr., løn 2 kr. osv.
Forsikringsselskaberne skrive snart hvert år ud til kunderne: Pga. flere udbetalte erstatninger må vi desværre sætte deres præmie op med 13%, vi beklager. Hvordan kan det passe, når deres overskud stiger hvert år?`Klager du også over det. ???
Dankort er et tilbud til kunderne, det er ikke noget man skal have, så man vælger selv. Vi kan jo ikke bestemme, hvad butikkerne gøre.
Til dem som har et Visa/Dankort, I betaler ofte et gebyr på 150 kr. pr. år. har du tænkt over det. Overtræksrenten!! hvor mange gange 50 øre kan man spare ved at ikke lave overtræk??. Og til folk der går i byen, I giver mellem 30-45 kr. for en fadøl, der er utrolige mange 50 øre at spare hvis man drikke øl fra Netto.
Butikker tager ekstra for deres varer til løn osv. Bankerne gøre det ved gebyr og renter (der køber man jo også en slags vare/rådgivning), er det ikke fair nok?? Om det hedder gebyr eller ej, det går vel lige op i længden..
NB! Bankerne bruger også utrolig mange penge på Dankortet, og de har givet mange penge til butikkerne for de transaktioner der allerede er kørt igennem.