#216250
peter holm larsen

Kære Thsv,

Ja men det er som altid så rart med mine påstande at de naturligvis altid kan underbygges med eksterne dokumentation – som jeg jo altid efterspørger uden held fra dig!

Men se vedlagte link:

http://rd.dk/PDF/Privat/Prisblad-privat.pdf

Bidrag på fastforrentet lån med en belåningsgrad på under 40% udgør :0,2748 % – og ja så er det bare at vægte belåningsgraden lidt over 40% så den gennemsnitlige bidragssats stiger til 0,2800%.

Og at du ikke “altså” opfatter de 500.000 kr. som egen forme – hvad det begreb i øvrigt betyder? – men fakta er jo at spørger hvis han tager imod lånet – ender op med en gæld på 500.000 kr. og en formue på 500.000 kr. isoleret set – og der er jo ingen som helst grund til at optage yderligere 500.000 kr. i gæld hos forældrene, hvis den ikke skal bruge på at afvikle anden gæld!

Jeg er nødt til blot at gentage at Thsv, at du endnu engang på eksemplarisk vis demonstrere at du enten ingen viden har om det du skriver om eller du blot skriver her for bevidst at “give fejlagtig rådgivning” – og begge dele synes jeg sådan set er trist.

Men lad os nu så høre om Thsv, så heller ikke anerkender Realkredit Danmarks prisblad som dokumentation?

Men Tinnakkkk, hvis du er i tvivl om hvad der er op og ned, kan du skrive en e-mail jeg kan kontakte dig på, så vil jeg gerne, hvis du har behov for det, få lavet beregningerne hos et realkreditinstitut “kvit og frit” for dig – så du kan se hvad du vil spare.