#214804
test

THSV 🙂

fakta er at danske bank har helt sammen koncept som nordea har i dag. Da jeg kom retur til banken og to deres boligpriortiet var alt gratis også visa dankort, men det ved du jo.

Senere har dansk bank så indført deres koncept med forskelige priser i forhold til in placering af ydelse i forhold til ens bank forretning. Som du ved summen af depot, pension, ud og indlån inklusiv realkredit lån. Helt som Nordea

eneste forskel mellem dansk bank og nordea er at noreda så tager 340 kr pr år for et visa dankort med den mindste bank pakke. Og at betaling i nordea er linket til Visa/dankortet der har forskellige priser afhængigt af ehverdag og fordel fordel plus osv.

Så som jeg skriver er der ingen vej uden om at man ser på ens behov og den “værdi” bankerne tillægger den forretning man kommer med.

Og THSV da jeg jo aldrig lyver om mig selv er det jo lettest at svare det som er sandt og jeg oplyste dig sidste. Summe af min agentemnet er sådan jeg ingen gebyr betaler til danske bank altså 0 (nul). Og det er da klart at jeg hvis det ændre sig, vil afsøge markedet.

Min point her er stadig og har altid været at der er ingen bank der er den rigtigt overtid for alle. Jeg ved du misunder mig min boligprioritet og da jeg lavede den med Dansk Bank var nordea slet ikke i nærheden af at kunne tilbyde mig sammen vilkår.

Men jo jeg ville også være fordels plus kunde i Nordea som jeg eksklusiv kunde i danske bank, og det er helt korekt at det afhængigt af hvilke behov man har og de kunde fordele man kan opnå ikke nødvendigvis er det bedste at være kunde i danske bank. Men af en eller anden grund smerter dig det utroligt THSV at DANSKE BANK faktisk har kunder for hvem banken er det rigtigt valg. 🙂

Kort gebyr

http://www.nordea.dk/privat/kundeprogrammer/fordelsprogrammet/fordel-plus.html#Priser