#214544
peter holm larsen

Hej morsdreng,

Gode eksempeler du giver og jeg er rigtig glad for du kan huske dem.

Men netop det eksempel ned Halli hallo om hev var advokat eller ej er jo et super eksempel – hvor nogle påstår noget der faktuelt er et falsum.

Lover så give øl til alle – og jeg tilbyder så for at afprøve sandheden og viljen bag det udsagn – at indgå en bindende aftale med Halli hallo – men igen blot for at bevise det var påstande uden substans.

Jeg var villig til at indgå en aftale med ods 1:10 og med med indsat fra mig på 1 mio.kr. Burde være Halli hallos lettest tjente 1 mio. kr. – men nej ! Så langt turde Halli hallo ikke gå.

Dette forum har netop kun værdi som debat forum, hvis man som debatør skriver om noget man har en vis viden om. Hvis alle skrev her i debatten om ting de intet anede noget om, og som hovedregel faktuelt er forkert – er det jo et trist forum.

Og jo jeg har en lang uddannelse inden for økonomi og jura – MEN er ikke advokat – lad os lide dræbe den. Og jo det er også de fagområdet jeg beskæftiger mig med erhvervsmæssigt.

Vil tro jeg har foretaget låneoptagelset brutto gennem mit arbejdsliv på mellem 3-4 mia. kr. såvel bank som realkreditlån. Er dog ikke ekspert og tager stadig fejl af og til. Men udtaler mig generelt kun om forhold jeg efter bedste overbevisning har et højt vidensniveau om.

Men morsdreng – hvad er din egen baggrund?