Forside Fora Bolig og realkredit Omlægning fra F1 afdragsfrit til andet lån ? Omlægning fra F1 afdragsfrit til andet lån ?

#214294
peter holm larsen

Det er jo rigtigt svært at rådgive og særligt om fremtiden – og dit gæt er nok tæt på at være lige så kvalificeret som alle andres. Nogle gætter galt og nogle gætter rigtigt. Vidste nogle hvad vej det gik – ville de være mange milliardærer i et snuptag.

Men tror du renten vil stige – ja så taler det for at lægge om til et fastforrentet lån evt med eller uden afdrag. Tror du renten vil forblive uændret de kommende år – så behold dit F1 lån.

Der er både fordele og ulemper ved at samle hele sit engagement i en bank. Fordelene kan være man kan opnår bedre priser evt ved at shoppe mellem 2 finansieringskilder. Men kan din nye bank tilbyde samme vilkår som du nuværende bank og flytte det gratis, så prøv og hør din nuværende bank, om de ikke kan tilbyde noget bedre – med oplysningen om, at du er blevet tilbudt at flytte væk gratis. Din nuværende bank har dig og kender dig og har ingen omkostninger ved at holde op dig – og derfor alt at tabe.

Så de kan muligvis tilbyde dig en bedre rente – nu du skal i gang med at shoppe.

Sad selv i samme forløb med en bekendt jeg hjalp. Han fik tilbud fra Danske Bank om at flytte til dem uden omkostninger og til en lidt lavere boliglånsrente. Han fik ejendom vurderet mv. og lånetilbud mv. som gav en besparelse over 30 år (godt nok) på 300.000 kr. Han tog så tilbage til Nordea med papirerne og bad dem om et tilbud der kunne gøre han skulle blive….. og vups du kunne skam dykke renten yderligere 0,35 % – ikke meget med alligevel ca. 1.500 kr. om året yderligere – og nok til han blev i Nordea.

Blot en idé – til din hjælp.