#213426
morsdreng

Anonym, du har fået svar på din spørgsmål om en bank kan modregne i feriepenge og vær du glad for det.

Jeg forstår slet, slet ikke dine mærkværdige synspunkter som kun afslører en enorm uvidenhed – og det der er værre. Banker låner penge ud mod sikkerhed og uden sikkerhed og i begge situationer skal låntager naturligvis betale rente. Hvis du virkeligt mener, at rente på forbrugslån er socialt uretfærdigt og urimeligt, burde du slet ikke optage lån. Men hvorfor kun er det kun ren te på forbrugslån du er imod? er rente på et erhvervs- eller huslån i orden? eller mener du ligefrem, at forbrugslån skal være gratis? At institutionerne, som du oplyser har valgt at investere i din nød er næppe rigtigt, de har nærmere hjulpet dig i din nød – og hvad er takken.

Jeg har i mange år beskæftiget mig med individual- og universalforfølgning i et stort PI og senere – og p.t. med rådgivning af folk med “ondt i økonomien” , så jeg kan sagtens se sagen fra både kreditors og låntagers side.

Men din holdning forstår jeg simpelt hen ikke og det skal du heller ikke regne med, at dine kreditorer vil gøre. Jeg bliver heller ikke – som visse andre på dette forum – moralsk fordømmende, fordi en person ikke kan betale sit lån, det kan der være mange gode grunde til f.eks. sygdom, arbejdsløshed m.m – men du har ikke oplyst, at det ligger til grund for din manglende betaling.

Jeg synes du skal stoppe dine indlæg på tråden og undlade at afsløre din uvidenhed yderligere.