#212446
Anonym

Hej Michael 🙂

Ja, det kunne man godt tro jeg havde, men ved godt det rent praktisk fungere sådanne .. men når jeg kigger på kontoskrift og selvangivelser, så er det ikke sådan det fungerer i det her tilfælde ..

I 12 – 13 (og i 14 selv om det ikke er offentliggjort endnu) – kun betalt af på selve hovedstolen .. og på årsudskrift fra bank, står der rente 0,00 – skyld til bank kr. 240.000 – beløbet er lidt højere pr. 1.1.

Det er det jeg får af vide mit udestående er, og det er det jeg videregiver til kreditforeningen – jeg må indrømme, at jeg ikke ved bedre, end at stole på det jeg får af vide når jeg kontakter gammel bank beder om udestående – og her er det kreditforeningen der gør mig obs på der er noget galt.

De kalder det en ‘skyggekonto’ – jeg kender ikke begrebet, men er pænt frusteret over jeg pludselig har en gæld fra den ene dag til den anden, stiger med næsten 200.000 kr .. så hvis jeg vandt i lotto – gik ned i banken .. betalte 240.000 som jeg troede jeg skyldte – så ville jeg blive få en ‘ekstraregning’ på 170.000 kr.

Mit ‘problem’ er i det her tilfælde at jeg ikke ved det her lån er ‘rentefrit’ og renterne går ind på en anden konto, de bliver ikke tilskrevet, med mindre jeg indfrier lånet – eller, som den søde rådgiver i banken sagde ‘når der popper en kalenderpost op i hendes kalender – så vil renterne blive tilskrevet’

Jeg er med på det her lyder mega mærkeligt og er total uoverskueligt – jeg vil bare så gerne videre herfra – og banken er meget lidt hjælpsomme for at vi kan komme videre med vores forhåbentlige huskøb.

Giver det lidt mere mening ?! – ellers må jeg prøve igen 🙂

Tak fordi du giver dig tid til at kigge og besvarer 🙂