#211778
HalliHallo

Peter Holm Larsen: Du er ekspert i at fordreje det jeg skriver og minder mig grangiveligt mere og mere om en gammel skribent herinde, der kaldte sig General Prier, og anvendte samme fremgangsmåde og skiftede i øvrigt standpunkt fra eme til emne, hvorfor han da også fik øgenavnen “vendekåben”.

Du nævner hele tide Michael og at det er “oppe i dit hoved”. Må jeg ikke være fri for “Michael mig her og Michael mig der”. Jeg er dødtræt af at høre det navn, kan bare ikke undgå det, da han sidder herinde fra tidlig morgen til sent aften og prøver at besvare spørgsmål i hans meget belærende facon om at man skal betale sin gæld og spare op, så man er uafhængig.

Når du syntes at alle der ikke bruges deres rigtige navn er kujoner, så går jeg ud fra at du også står opført i telefonbogen, og ved et hurtigt opslag i den ses kun at være 2 personer med navnet “Peter Holm Larsen”. “Dongmanden” må nødvendigvis bo i København og den anden bor i Nykøbing Sjælland, og det må jo så være dig. Da du hele tiden prøver at projicere egne fejl over på mig med f.eks. “oppe i dit hovedet”, så må jeg gå ud fra at du sandsynligvis er anbragt på sikringsanstalten, men jeg kan da også her tage fejl.

Du skriver at du nu ikke kan huske det indlæg om skat hvor du skrev: Det er rigtigt hvad “HalliHallo” skriver og at du var træt af alle de forkerte svar og at du ville foretage indberetning til Mybanker, hvad det så end skulle gøre godt for, det melder historien ikke noget. Da du skriver så få indlæg under navnet “Peter Holm Larsen”, og ikke kan huske godt 10 dage tilbage, så ser det ikke godt ud for dig……………..

Du nævnte endvidere at du kun skriver om faktuelle fejl, men det indlæg her med “Hej” som overskrift og kun en enkelt intetsigende linie eller2 om vistnok et lån til køb af udstyr til en en grill etc, og så et svar om at tilbyde at låne ud til ågerrenter på 20% om måneden. Sådan et spørgsmål ville jeg aldrig svare på, da jeg ikke tror at nogen af indlæggene er skrevet i nogen seriøs ånd, men du kan en anden mening.

Undtagelsesvis ville jeg lige give et svar på dit lidt besynderlige indlæg. Jeg er glad for at du har lukket tråden for dit vedkommen og tror også er det er godt sådan.

Til sidst vil jeg ønske alle sammen en rigtig god weekend. En særlig hilsen sender jeg til min bedste ven herinde “Hammeren”, du har været væk i nogen tid, men håber at du snart vender tilbage.