Forside Fora Privatøkonomi Budgetkonto i minus Budgetkonto i minus

#210894
Anonym

Tak for de relevante svar jeg har fået…
Jeg vil samtidig lige kommentere, når jeg vælger at lægge mit spørgsmål herind, så er det altså ikke for at få jeres dom over, om jeg burde havde gjort det på en anden måde, eller en analyse af mine bevægegrunde til at betale for en ydelse. Hvorfor vi valgte den model på det tidspunkt angår ikke andre end os… OG så er det vel egentlig også sagen uvedkommende?

Jeg synes det er problematisk at banken sælger en ydelse, vi tilkøber den ydelse og betaler, banken leverer ikke det vi betaler for, vi står på grund af dette med gæld/renter men kan INTET gøre. Begrundelsen, vi skulle selv have holdt øje (men det var jo netop den ydelse vi købte!).

Nu HAR vi fremadrettet mulighed for selv at holde øje og styre vores økonomi (at vi har været så naive at tro, at når vi betale andre for at hjælpe os med det, så ville de rent faktisk levere den ydelse er jo bare læring til os). Men hvad med dem, der rent faktisk vælger at betale for det ud fra en erkendelse af, at de ikke selv magter det/har overblikket???