Forside Fora Bolig og realkredit Banken glemte at ændre løbetid fra 21 til 30 år som ønsket Banken glemte at ændre løbetid fra 21 til 30 år som ønsket

#210138
thsv

Nej en kredit på 150K stiller dem ringere end at have et Realkreditlån med 25 års restløbetid om 5 år, med højere restgæld…
Om 5 år vil de have et RK-lån med kun 16 års restløbetid og en kredit på 150.000 kr, så der skal jo ydermere betales 1,5% stempel til den tid.
Til gengæld koster det nok ikke så meget at førtidsindfri F5-lånet som beskrevet, det vil typisk koste ca. 0,5% af den kontante restgæld, hvis det er lige efter refinansering.

Så vidt jeg kan regne det ud må restgælden være omkring de 2,1 millioner, og banken har uden tvivl blot lavet et skift af refinansieringsfrekvens på et eksisterende lån.

Hvis I alligevel vil sælge om 5 år er bankens gratis kredit da fin, da I så har sparet omk. til omlæggelsen.

Hvis I har råd til det højere afdrag ville jeg klart modtage den kontante kompensation, da det modsvarer en rente på 7,5% i forhold til 60 månedlige ydelser på 2.500 kr. Godt nok er jeres opsparing så låst i mursten, men hvis i alligevel skal sælge til den tid, vil pengene jo komme fri.