#104154
Anonym

Det er mig stillet debatspørgsmålet, men der er endnu ikke en der har oplyst hvordan reglerne.

En person har oplyst, at det afsendende pengeinstitut skal indberette hvad der står på kontoen pr. den 30.12., men dette virker lidt lidt ulogisk,når pengene faktisk er hævet den dag og er på vej til en anden bank.

Jeg havde på fornemmelsen at spørgsmålet ville give anledning til stor misundelse, da man kunne tro at det havde med socialbedrageri at gøre, men dette har det ikke, da jeg ikke modtager sociale ydelser.

Men hvis jeg gjorde og lå lige på “grænsen”, så var jeg da den første til at indrømme at jeg ville hæve alt den 30.12.2004, eller rettere jeg ville nok alt putte småbeløb på indtil et par hundrede tusinde ind i en bankboks. Dette er også meget udbredt, men ved da godt at det ikke er noget man snakker om, men bare noget man gør.

Jeg har altså fuld forståelse for de personer, der gør det sådan – og helt ærligt dette ville 90% af bebolkningen gøre, så hold dog op med at være så hellige.

Og husk de værste er altid de mennesker, der har rigeligt selv og som ikke under en halvfattig pensionst og forbedre sine småindtægter på ovennævnte måde.

Jeg må nok lige selv checke spørgsmålet med min bank, men jeg troede bare at der var lidt ekspertice (uden misundelse) i dette lille forum

Hav det godt allesammen og hav en god jul samt godt nytår