#209166
Anonym

Hej Kim og Marie,

Kursen på 2,5% lånet vil være næsten identisk hos de forskellige realkreditinstitutter. Årsagen til at der står en anden kurs i jeres lånetilbud, end den i kan se de andre steder, er at kursen har ændret sig siden i fik lånetilbudet.

Det lånetilbud i har, er kun et øjebliksbillede. Det betyder at kursen kan ændre sig, både til jeres fordel og jeres ulempe. Medmindre i låser kursen fast, naturligvis. I skal med andre ord ikke være nervøse for at i ikke får ca samme kurs hos jeres nuværende kreditforening, som i vil kunne få andre steder.

Der er forkel i både de gebyrer de forskellige realkreditinstitutter kræver, samt det bidrag i løbende skal betale til dem. De forskellige kreditforeninger har dog også forskellige priser på forskellige lånetyper, hvorfor det gælder om at være sikker på hvilket lån man ønsker.

Jeg vil anbefale at i læser lidt mere om de forskellige lånetyper. Jeg har skrevet lidt kort om de forskellige typer her:

http://realkreditkonsulenten.dk/laanetyper/

Det er dog endnu ikke helt færdigt, men kan måske give jer et lidt bedre overblik.

Om i skal vælge fastforrentet eller noget andet, er et rigtig godt spørgsmål. Jeg vil dog mene at det kræver lidt mere kendskab til jeres situation end der umiddelbart er mulighed for, over et internetforum. Du kan se hvad jeg mener man som udgangspunkt bør tage med i rådgivningen her:
http://realkreditkonsulenten.dk/raadgivningen/

Jeg vil anbefale at i sikrer jer at jeres bankrådgiver eller hvem i nu vælger til at rådgive jer, tager højde for de samme forhold.

Husk dog, at ikke alle banker/kreditforeninger tilbyder de samme typer af lån, hvorfor det kan betale sig at sætte sig grundigt ind deres produktudbud.

Når i ved hvilket lån i ønsker (dette er det der er vigtigst at finde ud af), kan i begynde at tænke på at få det billigst muligt. Jeg har lavet en lille e-bog i gratis kan downloade, hvor jeg giver et par tips til hvordan i får størst mulig besparelser på lånet. Men igen, dette er først noget i bør se på, når i er helt sikre på hvilket eller hvilke (nogen gange kan det være mest fordelagtigt at tage mere end 1 realkreditlån) lån i ønsker.

Held og lykke med valget.

Hvis i har nogen spørgsmål, skal i være velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Venligst

Martin Riedel
Realkreditkonsulenten