Forside Fora Bolig og realkredit Boligfinansiering – hvad skal man vælge Boligfinansiering – hvad skal man vælge

#207014
Anonym

Med så godt et rådighedsbeløb, kunne man også overveje muligheden for at vælge et lån med en kortere afdragsprofil, eksempelvis 15 eller 20 år, evt for en del af det. På den måde vil jeres samlede rente og bidragsbetaling falde betragteligt.

Ekstraomkostningen ved at oprette to, eller for den sags skyld 3 lån er ikke vildt stor, og mange af omkostningerne er faste, hvorfor de ved et stort lånebeløb ikke vil vægte helt så tungt.

Helt enig med TEST i at hele konverteringscirkuset godt kan være lidt varm luft. Ikke ment som at det ikke an betale sig at konvertere, men ofte er det lettere at se i bakspejlet, at en konvertering ville havde været en god ide.

Pas lidt på med rådet omkring Jyske bank. Dette er ikke et realkreditlån, men et banklån, hvilket betyder du ikke nyder samme beskyttelse. Produktet er det billigste på markedet pt., men de kan ændre det som det passer dem. Med jeres fine økonomi, kan det dog godt være det rigtige, da i måske ikke har samme risiko for at komme i de problemer der kan gøre sådan en lån ubehageligt.