#206746
peter holm larsen

Hej Thsv,

Viser blot debatten kører mere og mere af sporet som “Morsdreng” også skriver. Er jo umuligt at føre debat på den måde.

Jeg skrv oprindeligt at en kassekredit ikke nødvendigvis var en dårlig økonomisk valg. Og spurgte om argumentet herfor – men fik det aldrig.

Så angiv jeg min rente og fik så oplyst det ikke var en kassekredit – og adspurgte som om definitionen af en kassekredit og om der måtte stille pant/ganati på en såden – men fik aldrig noget svar!

Så lavede jeg en beregning på min!!! nettorente – og fik så oplyst at min beregning var forkert. Og måtte så konstatere at jeg havde ret – og tak til “Morsdreng”.

Jeg fik tidligere oplyst at renten på Handelsbanken var meget lavere og at en ÅOP på 3,1 % bestemt ikke var en god rente – efterlyste så eksempler “dokumenteret” på at man kan få en meget lavere rente i andre banker – og fik heller ikke dette!

Og nu ender debatten så med at gå tilbage helt til basis – og hoppe helt tilbage til at påstå, at jeg har tænk at “Luffe” også skulle kunne ja måske endda opnå en rente på 3,1 % og få fradrag på 54% – var ikke det jeg skrev – men vil da gerne vide hvor jeg har skrevet det!

Så THSV, prøv at forhold dig til debatten. Er det ikke selv synes du underligt, at du hver gang blot kommer med et nyt argument eller element i debatten og ikke forholder dig til de påstande vi andre stille spørgsmål ved – eller prøver at dokumentere dem!!!!

Gider end ikke nævne pizza eksemplet igen prøv også at læse lidt hvad Halli Hallo skriver – der mangler også svar.