#206656
peter holm larsen

Hej Test,

Tror du har fattet ganske lidt at mit eksempel – for naturligvis er skinken da på de pizzaer jeg anbefalede dig men den helt originale skinke netop for din lokale italiener og de fører skam også den bedste rødvin hos det første pizzaria det turde jeg bare ikke fortælle dig – men de giver en super god flaske rødvin med uden beregning normalt – fordi jeg er en god kunde. For jeg er enig i der skal en god rødvin til – colaen var også kun tænkt til børnene – dem bryder jeg mig ikke selv om at servere rødvin for.

Men hvis du kan lave en stor familiepizza med den ypperste skinke fra den lokale italiener for 50 kr. så er du sikkert også meget nærrig med fyldet og har en umåedlig lave timeløn.

Tror i virkeligheden det er en endnu dårligere forretning at du selv laver den – kender ikke mange mesterkokke der kan præstere en bedre pizza end en højtuddannet professionel pizzabager.

Men smag og behag er jo forskelligt – men muligvis skulle du satse på at åbne dit eget pizzaria – så kan du jo med selvsyn får vurderes om din egenopfattesle stemmer overens med samfundet omkring dig.

Men spøg til side 🙂

Jeg mangler forsat en definition på en kassekredit – og om det at stille sikkerhed for en kassekredit – f.x. ved kaution eller pant – dermed ikke kvalificere en kredit til at være en kassekredit. Men besynderligt nok – er der ingen der kan give denne!!!!!! … endnu.