#204808
Anonym

Har læst nogle af kommentarerne herinde og jeg har en erfaring som jeg gerne vil dele med dem som måtte være interesseret.
RKI anses af de fleste som at være en helt ‘korrekt’ institution som er at registrere såkaldte ‘dårlig betalere’, men intet kunne være længere fra sandheden.

RKI er en pengemaskine som nogle erhvervsdrivende benytter til ulovligt at pengeafpresse kunder med. RKI deltager desværre i dette, med mindre du som person gør en aktiv indsats imod dette.

Datatilsynet er den myndighed som behandler denne type misbrugssager for forbrugeren. Personligt har jeg selv fået medhold i adskillige sagery hvor RKI ikke har fulgt gældende lovgivning på området omkring registrering. Jeg har ydermere underskrevet mere en 10 blokerings tilladelser mod RKI’s kunder.

Hele processen er meget tidskrævende og besværlig desværre og jeg er overbevist at mange RKI kunder ved dette og udnytter det til at øge deres indtægter. Mange orker ikke at tage kampen op mod erhvervsdrivende og hele det apparat som de benytter. (RKI, banker, tilsynsmyndigheder osv…)

RKI bliver nemt et stigma som man bliver påført som ikke altid er berettiget. Jeg har forgæves forsøgt at få medierne til at tage sagen op. Forbrugerprogrammer som kontant eller magasinet penge, men som nævnt uden held.

Desværre er der blevet flere og flere sager de seneste par år pga. Krisetider.

Derfor er mit råd til folk som mener de er uberettiget i RKI så skriv til Datatilsynet og bed dem kikke på sagen. De kan faktisk hjælpe.

Held og lykke…