Forside Fora Privatøkonomi Finansnetbanken/Spar Lolland/Jyske Bank forringede vilkår Finansnetbanken/Spar Lolland/Jyske Bank forringede vilkår

#203112
Jyden

J Larsen,
Som jeg husker det var Fiansnetbanken blot en selvstædig forretningsenhed i Spar Lolland og ikke et selvstændigt pengeinstitut.
Når jeg bruger Finansnetbankens hjemmeside kommer både konti med regnr. 6610 og 0691 frem og kan betjenes herfra, men kontouddrag mv. for 0691 konti kommer fra Jyske Bank Hellerup. Nu er jeg ligeglad da jeg er på vej væk da de vilkår der er nu er forringet så før hvor jeg fik 0,75 % i rente fra 1 kr. i november blev forringet så der skulle stå 50.000 kr. for at få denne rente og fra 10. januar bliver den så sat ned til 0,5 % . Så jeg er på vej væk og vil iøvrigt ikke være kunde i Jyske Bank , som jeg “fyrede” for 10 år siden – en af de bedste beslutninger jeg har truffet rent økonomisk, da f.eks. selv overtog styringen af mine pensionsordninger, som de havde formået ikke at få noget særligt ud af, hvilket jeg heldigvis selv fik ændret.
Så nok fra min side om dette foretagende uanset hvad det kaldes.