#202312
Anonym

I 2008 skete der en skade i min daværende lejlighed som forsikringen ikke ville dække. Derfor måtte jeg ud og låne de 15000 kroner som ville koste og udbedre fordi forsikringen ikke dækkede. Da jeg på tidspunkt var SU, så ville min daværende sataner af en bank(Jyske Bank) ikke oprette en kassekredit på trods af jeg aldrig havde trukket min konto over eller havde et stort pengeforbrug.
Fordi som sagde, at Jyske Bank skam ikke lånte penge ud til folk på overførselsindkomst, hvilket SU selvfølgelig er. [Og tror det eller lad være, men det var den besked Jyske Bank gav, og er overbevist om at det var fordi jeg 2 år tidligere sagde nej til et flex-realkreditlåns tilbud fra min dengang Bankrådgiver, og derfor havde han set sig gal på mig].

Derfor var den eneste mulighed for at jeg kunne skaffe pengene(jeg kunne overskue dengang) var at låne dem hos Danaktiv, hvilket jeg fortryder idag. For jo mere jeg betalte gælden af, desto flere tilbud kom der ind af døren om jeg ikke ville låne pengene (som jeg havde betalt af) igen. I sommeren sidste år lykkedes mig så endelig at betale lånet helt ud.

Men derefter blev de (Danaktiv) ved med at sende deres blodsugende åndsvage lånetilbud. Derfor måtte jeg tilsidst have fat i CPR-registret, så jeg fik Danaktivs abonnement på mig i CPR-registreret tvangsslettet, så de ikke kan sende mig flere tilbud, og er siden flyttet til anden adresse, så de aldrig kan komme til at mig flere tilbud!

Derfor kan jeg kun advare mon Danaktiv, idet de er ligesom en narkopusher, idet de forsøger at lokke dig til at være i gældsfængsel hos dem resten af livet.