#115184
Anonym

Har du prøvet at sende nogle ansøgninger? Hvis hurtiglånene afviser dig, skal du ikke nødvendigvis fortvivle. Den indledende kreditvurdering bliver vist ofte foretaget af en computer, hvor du kan risikere at få et afslag i din mailbox inden for 1 sekund, fordi du f.eks. tjener under 200.000, ikke har fastnettelefon eller lignende meget firkantede kriterier.

Så må du i stedet ned i din bank, og tale med et menneske. Hvis du ikke er i RKI er det nok der du har størst mulighed, det er bare med at aftale en tid, og møde op med et budget. Hvis du tilmed har bare en minimal opsparing, hvor du over en periode på f.eks. et halvt år har vist, at du kan spare 500 kr. om om måneden, så burde du være godt på vej til et lån eller måske en kassekredit.

Men hvis du beder om at lån til at “komme videre” for vil de nok studse noget over det. For hvad dækker “komme videre” over? Det er vist sjældent at nogen kommer “videre” med deres liv ved at gældsætte sig, tværtimod. Så må jeg spørge, hvad formålet med lånet er, mere konkret?