#200900
Anonym

@jyttebs. Ja, det kan du sagtens regne med.. Det er mange af de store kæder som har indgået sådanne aftaler med finansierings selskaber, for at få noget mere gang i salget. f.eks købte jeg for noget tid siden en ny cykel også til ÅOP på 0%. Jeg kunne sagtens have lagt de 8000 kr kontant, men da jeg så de havde det tilbud, så er det klart at fortrække at beholde penge på min egen konto og så bare betale over nogle flere måneder, uden at det koster mig en krone.

Og nej, det betyder ikke at man betaler en højere pris for varen som Michael skriver, det er ngoet værre vrøvl. For man butikken er helt lige glad med om du betaler kontant, eller betaler via sådan et tilbud, da risikoen hænger finansierings selskabet på og ikke butikken. Butikken skal naturligvis betale et gebyr til til dem som låner dig pengene, men til gengæld får de solgt flere og/eller dyre varer, da flere folk har råd til at købe dem, når de kan strække betalingerne over 12, 24 eller 36 måneder.

Det er dog SUPER vigtigt at man så også sørger for at overholde ALLE afdrag til tiden, da hele fidusen eller ryger for dig, for hvis du ikke gør det, så ryger der pludselig renter og gebyer på.