#199754
Solsort

Hej HalliHallo – og evt. andre 🙂

– Ja, banken skønner – og derfor har jeg brug for rådgivning for at kunne forstå det, alternativt lave om på noget. Dette kunne være en vurdering af, hvor meget mere jeg skal skaffe selv, f.eks. gennem familie. Har svært ved at få svar fra banken.
– Ved du hvor stor soliditetsgrad man skal have – alternativt har du selv konkret erfaring med at søge finansiering som selvstændig / rådgiver du selvstændige eller andet? For så kan jeg rigtig godt bruge konkrete tal.
– Ja, jeg har opsparing – skrev i mit spørgsmål, at jeg ikke havde brug for banklån, kun realkreditlån, så jeg dækker selv resten.
– Hvis jeg vidste hvad min skattemappe eller regnskab viste, som virker som et advarselsflag, ville jeg jo ikke have brug for eksterne øjne…. Jeg har blot en fornemmelse af, at jeg ikke får den egentlige grund at vide. Men den må jo være der, grunden. NB! har en bogholder der laver mit regnskab. Hun er lige så uforstående ift. afslag. Derfor skal det være en, der tænker som en bank(!) og som er vant til at se og vurdere papirerne professionelt.

NB! Jeg søger som sådan ikke rådgivning herinde – jeg søger referencer til vurdering af min økonomi og/eller hjælp til at henvende mig til (den rigtige) kreditforening/bank.