#199428
Mikey 68

Tak for linket 🙂
Det går fint med projektet, blev lige lidt nervøs omkring den der “vedhængende rente” Prasmus bragte på banen, da jeg ikke har prøvet at handle obligationer direkte før.
Har fået mig en snak med en investeringsrådgiver i den nye bank omkring dette – så vidt jeg har forstået er der ikke det store i det andet end når man køber en obligation skal sælger have sin rente når der handles og køber (ejer) får sin ved termin (eller når der sælges videre)…
Man skal være opmærksom på obligationer kan udtrækkes til kurs 100, hvilket er dårligt for regnskabet når de købes ind til over kurs 100, så man skal være opmærksom på markedet for den pågældende fondskode.
I mit tilfælde er der termin 1. juli og det vil også være den dag jeg har den sidste del af finansieringen på plads, så i mit tilfælde er der ikke den store risiko.

Jeg begynder at ligge nogle limitordre ind nu for at teste markedet og håber på at gøre et godt køb, kan se kursen svinger omkring 0,5 dagligt, så måske det er muligt at vinde lidt… alternativt købes der ind til markedskurs umiddelbart efter pengene er klar og så farvel og tak til Totalkredit 🙂