Forside Fora Bolig og realkredit Kunsten at handle realkredit obligationer Kunsten at handle realkredit obligationer

#198546
Mikey 68

Altså det går lidt i ring nu – beklager hvis det er mig der ikke udtrykker mig tydeligt nok 🙁

Sparekassen tager gebyr for ekstraordinær indfrielse af det realkreditlånet, som de har formidlet. Totalkredit tager ligeledes et gebyr for at afdrage på lånet de har givet mig (via banken).
Jeg betalte 2 x gebyr sidst jeg indfriede en del af lånet og efterfølgende henvendte jeg mig til Totalkredit, som bekræftede at det ikke er muligt for private at afdrage direkte til dem… Det skal gå gennem et pengeinstitut – og altså dermed 2 gebyrer – i hvert fald i min bank!

MEN det er jo netop IKKE gebyrerne jeg interesserer mig for!!!

Mht. til den indfrielsesmulighed i mine lånepapirer (med at aflevere tilsvarende obligationer), så er altså det tilsyneladende en reel mulighed – Banken har tidligere bekræftet at det er muligt i hvert fald.

Der hvor filmen knækker for mig, er den rent praktiske del af obligationsindkøbet – jeg mangler at finde ud af hvor man kan handle dem henne?
Og nu er det så at banken pludselig ikke svarer på spørgsmålet; men blot siger det ikke kan betale sig

Endelig er jeg usikker på hvilket BIDRAG det er jeg mister ved at købe dem selv jf. svaret fra en investeringsspecialist i banken:

“Mht Mortens ide om at købe den obl. han selv har, så er det måske ikke den bedste ide -han mister jo bidraget…..og kan ikke tjene noget på det”

Det er de to ting jeg mangler svar på – ellers er jeg ikke uenig med mange af dine betragtninger peter holm larsen. Selvfølgelig er det rimeligt banker og realkreditinstitutter tager sig betalt for den service de yder; men der er godt nok ikke meget hul igennem hvis man kan selv/vil selv… Hvis ikke det kan lade sig gøre er det jo bare at de fortæller mig det i stedet for først at sige jeg godt kan og så klappe totalt i efterfølgende 🙁