#197448
test

pppede, hvilet aftkast har danica på deres alderpension? Er det bedre eller lavere ind f.eks. at købe et sommerhus? Det fabelagtige ved alderspensionering er at man undgår de såkaldte samspils problemer til andre ydelser. Det er det og kun det som de bassere deres anbefaling på, men det undgår du jo også ved opsparing i frie midler.

Altså kort fortalt at hvis man har så meget i pension at man ikke kan opnå folkepensions tillæg er alderespensionering eller opsparing i frie midler en bedre ide ind en liv rente med (lavt) fradrag for inbetalingen.

Det siger INTET om danica er god eller PFA er bedre med deres respektive alderspensionering produkter ELLER om afdrag af gæld, rejser (oplevelser mens man kan) eller investringer selv i aktier er bedre eller dårliger ind den forentning selskaberne tilbyder.

Når vi taler liv rente har man jo “skatte” besparelsen til at give ekstra afkast og til at betale de relatvi høje omkosterninger man bealer direkte eller indirekte i de ordninger. i en alderspensionersin ordnigner har man INGEN “buffer” til at betale for disse omkostninger.

Det svare lidt til når man spørg banker om deres pulje investerings produkter. De anbefaler dem varmt, men sammeligner man afkastet i disse investeringspuljer med C20 indekset viser dig sig snare et billede af at investeringsforeningerne ikke er ret god til at investere og tager sig godt betalt.

Et billede af hvordan afkastne bliver i de forskellige selskabers opsparing ordninger i frie midler (alderspensionering) har vi ingen viden om af helt naturlige årsager,

DERFOR er jeg meget skeptisk over for disse auto anbefalinger.