#197176
peter holm larsen

Hej Test,

Tror du overser en væsentlig faktor – når du skriver “En køber med gæld og use i udkants Danmark, der potentielt kan være vansekligt at omsatte”.

Nu er der jo ingen der siger at forældrene bor i udkants Danmark – kan ikke se hvor du kan drage den konklusion ud fra. Der er spørger der bor der.

Men jo det er naturligvis vanskeligere at købe hus nr. 2 til udleje når man er pensionist end når men er lønmodtager alt andet lige.

Men for spørger – kan det jo netop være muligheden for at komme til at bo en en billig bolig – og billigere end leje, sandsynligvis også.

Nu skrivers der jo heller ikke noget om, hvad forældrenes indtægt er – og jo også meget at forudsætte så at indtægten ikke er til at de kan låne til udleje.

Men som jeg også skrev, så er der behov for meget mere faktuelt, om forældrene og sådan set også spørger for man kan tillade at afvise løsningen.

Og endelig så er spørgers økonomiske situation fuuldstædnig uvedkommende for forældenes mulighed for at erhverve en ejendom til udleje.

De ejendomme jeg har købt til udleje, har långiver ALDRIG spurgt til lejers økonomiske forhold – hvis der er nogle der har oplevet dette vil jeg gerne høre herom.

Så jeg holder fast – men kan ikke pr. automatik afvise det er en god løsning !!!!