#196312
test

Sakser fra et andet forum

Som de fleste nævner er det rimelig soft at blive finansøkonom og de har ikke så meget udfordring og særlig mange timer afaik. Dem jeg kender der har læst det, har de fleste valgt at bygge videre til HA Almen bagefter.
Lidt surt hvis man efter 5 års tid synes det er lidt kedeligt stadig ‘blot’ at være bankrådgiver og ærgrer sig over at man ikke fik overbygget sin uddannelse.

Mht. at stoppe efter bacheloren, kender jeg kun en enkelt der ikke skrev specialet bagefter. Det var fordi han fik job i udlandet efter bacheloren og så var han ikke motiveret til at skrive kandidaten. Men tror langt de fleste (~95 %) tager kandidaten, da man i realiteten ikke kan bruge bacheloren til noget uden kandidaten afaik.”

Men nu har jeg der aldrig i mit liv har lånt til en bil svaret på et spørgeskema og oplyst at jeg vil låne i en bank frem for en forhandler og at jeg tror det er billigst.

Husk godt nogen af dem der ku få merit for hd første del men ikke kendte ligningen for en ret linje. Hvor blev da der spildt meget af vi andres tid på hd anden del på dem. Heldigvis faldt de fleste fra.