#195042
Anonym

Det er netop personlige holdninger jeg søger, og netop afvejningen af fleksibilitet og sikkerhed, jeg gerne vil høre andres syn på…
Ja 6% er dyrt.. Sådan var det, hvis man som en af de få, købte lejlighed på det tidspunkt, og bandt renten i fem år.. Det havde jeg mange gode grunde til, og så er det bare ærgerligt at jeg er gået glip af de lavere renter så længe.
Jeg behøver ikke skifte lån, for at renten falder, det sker helt automatisk, medmindre den stiger mere end 3,5% over de næste to måneder (fortsætter jeg med Prioritetslån og fem års rentebinding, ligger den lige nu på ca. 2,5% ifølge handelsbankens hjemmeside).

@ vbturbo: Jeg kan forstå at du er skuffet over RD, som jeg netop overvejer at skifte det.. Jeg vil klart tage dine kommentarer med i mine overvejelser, men jeg er nu heller ikke altid begejstret for bankerne..

Så vidt jeg kan se, er prioritetslånet ca. 0,5% dyrere end det tilsvarende flexlån hos RD inkl. bidrag.. Så det der skulle afhold mig fra at skifte til det, er vel i bund og grund udgifterne i forbindelse med flytning, samt risiko for bidragsstigning, som jeg ikke vurderer som særlig høj, de næste par år, medmindre jeg tager helt fejl.

Foreløbigt tak for kommentarerne, og er der flere, der har noget at byde ind med, så hold jer ikke tilbage!