Forside Fora Bolig og realkredit Vurdering, hvad tror du nogenlunde vi kan købe for? Vurdering, hvad tror du nogenlunde vi kan købe for?

#194646
OBS

En af deres anker går nok på at I står uden opsparing, men tværtimod med en gæld, hvoraf en del af gælden vil være et højtforrentet forbrugslån (restgælden i lejligheden). Det vil sige at huset skal finansieres 100%, og at I også skal forrente og afdrage den øvrige gæld.

Et 30-årigt fastforrentet realkreditlån med afdrag på 1.080.000 kr. (80% af 1.350.000) koster i dag ca. 4.300 kr. efter skat. Derudover skal I så have et boliglån på de næste 15% af købssummen (renten vil måske ligge omkring 7-8% eller højere), og derudover skal I så også have finansieret de sidste 5% som formodentlig finansieres til en endnu højere rente. Foruden det, kommer selvfølgelig udgifter til advokat, flytning, osv.

Derudover skal der også betales ejendomsværdiskat og ejendomsskat som jeg vil gætte på er ca. 1.200 – 1.500 kr. om måneden, og så kommer alle forbrugsudgifterne oveni, vedligehold, osv.

Måske kigger de også på jobsikkerhed og lignende forhold, muligheden for børn, etc.

Der kan være mange grunde men jeg tror det kan være nogen af dem.