#193454
HalliHallo

Diana har brugt hele sin bistandshjælp for december måned til fmt. vigtige julekøb, hvorefter banken meddeler at den desværre har glemt at overføre til budgetkontoen?

Man skal være meget dum og naiv for at tro på sådan en historie, men næsten hvert andet indlæg her på sitet er af den type. Det forekommer mig meget mærkeligt, i et andet indlæg for ikke lang tid oplyste en anden bistandsklient at hun en dag mødte op på Ringsted station for at få udbetalt et lån, som hun mente hun havde optaget gennem en dubiøs långiver og jeg kunne blive ved……..

Hvorfor er der dette site gennemsyret af bistandsklienter og ikke mindst førtidspensionister, der tit stiller besynderlige spørgsmål?

At generalen, tjep og test o.a. nu ivrigt kan debattere om bistandshjælpen er for lav eller høj forekommer mig endvidere ligeså komisk, da samme problematik gennem årene har været diskuteret utallige gange af selvsamme personer. Bliver I aldrig træt af at gentage jer selv, der er jo ikke noget nyt i jeres Joakim B. Olsen-holdninger, så jeg betragter det lidt som spild af tid, men hvis I ikke har andet at foretage jer, så værsgo.