Forside Fora Privatøkonomi Banken har glemt min budgetkonto!? Banken har glemt min budgetkonto!?

#193416
Anonym

Fordi folk køber varerne der, hvor de er billigst.

Vores held er at Kina og Asien ligger så langt væk at der kommer en del transportomkostninger og andre barrierer oveni, så vi ikke skal konkurrere 100% med kineserne.

Men i forhold til Tyskland og Sverige er konkurrencen meget direkte og her er det ganske afgørende at lønkonkurrenceevnen er i orden.

Det er som Gissehandler Larsen sagde om Albert Arnesen i Matador. “Det giver en stakket frist at pisse i bukserne når man fryser”.

Sagt med andre ord – hvis vi hæver de sociale ydelser nu, får vi endnu flere arbjedsløse i fremtiden. Begrænser vi derimod de sociale ydelser, får vi en bedre lønkonkurrenceevne, flere arbejdspladser til landet og dermed bedre vilkår for de arbejdsløse.

Det du vil tjep er netop at parkere flere og flere på indkomstoverførsler ind til det punkt, hvor Danmark bryder sammen under byrden. Det er meget MEGET kortsigtet! Og det er meget MEGET usympatisk!

Hvem er det, der kan forlade den synkende skude og søge job i udlandet? Det er den højtuddannede ingeniør, økonom, læge etc. Hvem er det der ikke har en chance under globaliseringen? Det er den ufaglærte!