#193386
Anonym

Hvis man skal oversætte New Normal til dansk, så betyder det, at Danske Bank nu vil have en solid indtjening på alle kunder – både dem med et stort engagement og dem med et mindre.

Hvis man har både har boliglån, billån, realkreditlån, forsikring og pension, så behøver man formentlig ikke frygte noget. Tværtom kan det måske ligefrem blive billigere.

Men hvis man derimod kun har en lønkonto m. kassekredit og eventuelt et lille billån, så får man formentlig en ret markant pris- og gebyrstigning.

Også de kunder (der som jeg) har betalt boliglånet ud og kun har et realkreditlån tilbage i Realkredit Danmark og som nægter at købe Danicas dyre pensions- og forsikringsprodukter, vil formentlig også få en tuden af gebyrhammeren i det nye år.

Nuvel, det spark har jeg i hvert fald ikke tænkt mig at afvente. Derfor har vi kort før jul skiftet fra Danske Bank til Arbejdernes landsbank.

Og jeg kan kun opfordre de kunder, der er utilfredse med deres banks priser, service og/eller filialnetdækning til at skifte. Det gælder for kunder i Danske Bank og alle andre banker. Et bankskifte er nemt og den modtagende bank gør næsten alt arbejde for dig.

Der vil være nogle flytteomkostninger forbundet med et bankskifte, som modtagerbanken i de fleste tilfælde betaler. Det gælder i hvert fald så længe at man lader realkreditlånet blive stående og i det gamle institut ind til næste låneomlægning.