#193092
Anonym

GP – konkurs siger du.

jamen jeg taler om at staten skal overtage og afvikle Danske Bank på en kontrolleret måde! uden at ravnerok indtræder vedr. alle bankens engagmenter og forpligtigelser.

Staten har jo statskassen tilrådighed så, så vil solvensen ikke fejle noget.( kunderne kunne jo risikere at det billigere at være kunde da funding omkostningerne ville falde drastisk -;)
Det eneste kunderne ville bemærke var Danske Banks logo pillet
af brevpapiret og erstattet med DSB (Danmarks Stats Bank)

Er der noget odiøst i det ?

Lønmodtagere , kommuner, virksomheder ,pensionskasser, etc gør som de hele tiden har gjort og driften fortsætter som hidtil fuldstændigt upåvirket.
(principielt det samme som med Sydbanks overtagelse af TønderBank)

Den eneste panik der ville opstå er at aktie og den ansvarlige kapital er tabt! Dette ville selvfølgelig skabe protestrt (salte tårer hos investorerene) , men der er bare at sige til det at ejerne skulle have haft mere hånd i hanke med Straarup og Kolding!

Lektien er at ejerne i fremtiden får langt mere indflydelse i de danske bankers bestyrrelser og ledelser (ligesom det ses i Sverie) således at idioternes risikoappetit holdes i kort snor!

Selvfølgelig skal fallitboet gøres op på et tidspunkt og banken
splittes op i de forskellige segmenter som så sættes til salg i udbud med overskud for øje til statskassen.

Jeg køber slet ikke din præmis på det syn du har om en konkurs af en SIFI bank og om hvorledes en afvikling skal håndteres.

Ingen bank skal kunne tage et land som økonomisk gidsel grundet hensynsløs og inkompetent governance hvorved et lands finansielle stabillitet eksponeres!!! så skal der være konsekvenser(længere er den sådan set ikke)

Og her er DANSKE BANK fundet skyldig!

——————————————————

Lidt mere malurt i bægeret vedr. Danske Banks PR/kommunikations afd.
http://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/article4939161.ece

De er så dumme at de ikke engang kan regne den ud ! hvorfor danskerne ikke synes så godt om “new standard” som i de andre lande

De andre landes kunder samler jo heller ikke regningen op
DET GØR DANSKERNE