#192696
Anonym

Hej Mybanker
Mit navn er Sanne og jeg faldt lige på denne tråd her på arb.
Jeg kender godt det omtalte firma og vil bare sige at jeg fik et lån hos dem på 20.000 og jeg skulle skrive under på at min lejlighed ikke var opsagt, jeg skulle vise 3 lønsedler og de sidste 6 måneders indbetaling af lejen. Jeg fik at vide at der ville laves et gældsbrev og idet stod der at jeg som sikkerhed for lånet skulle stille mit depositum som pant/sikkerhed og dette vil blive tinglyst. Jeg indbetalte 1400 kr på deres konto og ca 20 dage efter fik jeg mine penge udbetalt plus de 1400. Jeg spurgte hvorfor jeg skal indbetale 1400, deres svar var at hvis der pludselig er 1000 kunder, så skal de hive 1.400.000 ud af deres budget bare for omkostninger og de vil gerne minimere deres omkostninger, så meget som muligt.
Forløbet var ret stille og roligt dog lidt stressende, men de svarer når man ringer og sender mails. Min mand er politibetjent og han var med fra starten og ja vi var som andre bekymrede og fik endda tjekket personen som er direktør for firmaet og han var helt ren og slet slet ikke kendt hos politiet.
Så jeg synes tonen herinde, er lidt hård og man bør altid give folk en chance indtil det modsatte er bevist. Som min mand plejer at sige, man er uskyldig indtil det modsatte er bevist.

Hav en god dag Alle Sammen.