#190888
test

susanne en vrikelig interesant låne form, banken har ikke været specielt søde ved jer. Du hænger på en indfrigelses kurs der svinger ud fra en helt andet sikkerhed og en helt anden rente ind du reel betaler.

Er det en låen form som banken stadig udbyder? Efter min pesonlig overbevisnig har de solgt dig et produkt du ikke har haft mulighed for at overskue. Du bør overvej en klage til ankenævnet hvis de ikke acceptere en lavere indfrigelses kurs.

Låenet er reelt set ikke bundet op på statsobligatione hvad det heller ikke kan være. Det er kun et ref. punkt så banken taber reelt set IKKE penge ved at gå med til en lavere indfrigelses kurs.

Hvis der i øvrigt skulle være rimelgihed til burde banke sænke din rente til real renten på den obligation. Den blive handlet på kurs 117 mener jeg sidste jeg checked så 4% af 100 kroner divideret med 117 burde være din årlige rente ikke 6,25% eller ca 3,4.

men som sagt skyldes min interesse at jeg aldrig har hørt om denne låne form og jeg må også sige at jeg mener det grænser til bundefangeri at gi dig det her produkt.