#190036
HJL

GP. Jeg er imponeret over at du kan overse en så åbenlys mulighed for at brokke dig. Normalt ville jeg ALDRIG spille dig et és i ærmet, ganske enkelt er træt af stilen og emnerne, men når der nu alligevel sjældent bliver spurgt om noget spændende herinde så investere jeg et sidste forsøg på at bevise min påstand til ære for dit engagement.

Kilde; RD s egen side….

http://www.rd.dk/da-dk/privat/Kundeservice/priser-og-vilkaar/nye-priser/Pages/Hvad-betyder-aendringen-for-dig.aspx

Klippet ind;
Hvordan er dit bidrag blevet påvirket?
Bidragssatsen for lån i belåningsintervallet 60-80 % har vi forhøjet med 0,4 procentpoint. Det betyder at ved en belåning fra 0-80% er den samlede bidragssats steget med 0,1 procentpoint.
For lån, udbetalt inden den 1. oktober 2012, og hvor den samlede belåningsgrad for ejendommen er højere end 60 %, er bidraget forhøjet med 0,1 procentpoint.

Min påstand; selvom dit lån en dag skulle komme under 60 % hinger du fortsat på stigningen, men du læser måske noget andet?

Min påstand; Det skal med andre ord afgøres NU om du har høj eller lav belåning.

Det har vbturbo fattet og jeg tror snart du også forstår min pointe, så må kalde mig djævlens advokat der læser biblen osv. Read my lips – I Dont Care. Jeg forsøger faktisk blot at hjælpe….med at gøre din harme reel og dette på trods af at jeg ikke kan se hvordan RD kan gøre det anderledes.

Fordi den model du mener de bruger altså med værdisættelse hvert år og herefter justering af bidragssatserne vil jo betyde jojo priser op og ned i den periode lånet og vurderingen rutscher op og ned omkring 60 %.

Og derfor er I alle mand ved at mudre et godt og meget vigtigt budskab til.

Jeg har forsøgt at sige det så tydeligt jeg kan/orker.

DE AF JER… Der har et RD lån tæt på 60% skal NU ringe til RD og indbetale det RD mener i mangler for at komme under 60% så vil i spare noget i stil med hvad vbturbo skriver, alt efter lånets størrelse en mindre formue. OG her kommer den vurderingsmodel OG hele debatten ind i billedet, er den precis eller ej. NEJ den er selvfølgelig ikke precis for LONE i hendes lejlighed der netop har total istandsat den osv..

DET er jo netop de mennesker Carsten Nøddebo bad invitere sig på kaffe i udsendelsen på kontant.

Nå bortset fra det sår har du ret… Modellen bruger RD til at værdisættelse i fht. At vurdere risikoen i porteføljen.

Man valgt så at sætte stigningen efter modellen og ikke den vurdering som blev lavet da lånet blev optaget.

Systemet har med andre ord ikke ændret sig. RD har blot valgt at lave stigningen ud fra en model frem for oprindelige hovedstol/vurdering ved første lån, ja eller whatever du kan finde på.

Historien fortsætter sikkert for jeg kan fornemme at du er meget skeptisk på mine udsagn.