#189680
Anonym

@Elisabeth Arendt.

Det virker som om at vi taler lidt forbi hinanden. Så jeg vil bare slutte den her med følgende kommentar til dit svar foroven.

Pensam. Igen, som jeg skrev med tallene længere oppe, så er hele min søgning med jeres værktøj baseret på at jeg skal sammenligne et bolig lån som ligger fra 80-100%, og derfor er det fuldstændigt ligegyldigt at Pensam giver en lavere rente for under 80%. For et bolig lån fra 80-100% er renten 6.5% hos Pensam, altså skal rente udgiften beregnes med 6.5% af alle 600.000 kr. Jeg forstår ikke hvorfor det er så svær for os at blive enige om det ?

Fælleskassen. Det er muligt at i ikke mener at have boliglån på jeres liste som forudsætter årskroner. Men det er altså hvad Fælleskassen selv oplyser, når man henvender sig for at spørge om, hvordan man kan opnå de 5.9% i boliglåns rente som i bruger i beregningen her på webside. De har oplyst til mig i en mail at de 5.9% i rente kræver både 100% sikkerhed i ejendommen og optjente årskroner og at rentespændet på et sådant 100% sikret bolig lån iøvrigt ligger imellem 5.9% og 9.00%. Altså er det noget misvisende at i kun bruger den laveste sats på 5.9% i jeres beregninger. Om deres kundeservice så giver mig forkerte oplysninger, skal jeg ikke kunne sige, men det er altså hvad de selv oplyser.

Mener du stadig at jeg tager fejl, så vil jeg tro at der blot behøves en mail til fælleskassen’s kundeservice med forespørgsel på hvordan man opnår renten på de 5.9% for at få samme svar som jeg har fået.

Vi kommer nok ikke længere med dette. Men uanset tak, for at du tog dig tid til at svare her på forumet.