#189602
Peter Michael Sørensen

Hej BT

Det lyder som om du er godt på vej med at undersøge markedet. Som jeg ser det har dig og din kæreste god økonomi både nu og forude, så hvis du får tilbud fra nogle forskellige banker/realkreditinstitutter og kører dem op mod hinanden vil du få gode priser (burde).
Jeg bruger selv finansnetbanken der bruger Totalkredit / Nykredit og jeg fik et tilbud danske bank ikke kunne matche og valgte dem.
Hvis jeg var dig ville jeg enten vælge det 3,5 fastforrentede eller at satse med et F1… F3 er selvfølgelig prismæssigt tæt på det samme som F1, men til gengæld er der så 3 år til refinansieringen hvor renten/markedet kan have flyttet sig. Til gengæld er der Som jeg ser det ikke lige umiddelbart udsigt til de store stigninger på renten det næste år eller to i forhold til krisen i Europa og investorernes positive syn på de danske realkreditobligationer… Der er selvfølgelig altid en risiko og det er jo mere op til dig om du vil gå med usikkerheden i maven et år eller mere eller sidde med fastforrentet og have ro i maven.
Jeg arbejder selv i en bank (ikke en bank for private, hvorfor jeg ikke kan lægge mine lån der) og jeg har flere kollegaer der gladeligt kører F1 videre fordi de regner med at renter forbliver lav, men der er desværre intet der er sikkert. Mine kollegaer har flere forskellige konstellationer hos BRF, danske, Nordea og Nykredit, men fælles er at folk har forhandlet priser…