#186152
test

1) ved strafferetlsig sager undersøger politiet enten af egendrift forholdet og anklage myndigheden rejser sagen. Du skal ikke bevise noget som helst. Politiet undersøger sagen

2) ? Som anmelder af et strafferetligt forhold har du ingen advokat omkostninger.

3) og jeg har som modsvar givet et eksempel med en tilsvarende stor forskel mellem brf kredit og rd som går tilbage i tiden før denne krise og spørg dig igen og igen om hvis det ikke det er dem der låner pengene ud der bestemmer hvad pantet er værd hvem er det så?

4) se nu da lidt på fakta. Hvis du belåner et hus med 80 og det falder med 40 pct hvad sker der så? Plus at ja branchen har tabt penge . Der er kun kunderne til at betale dvs dig og mig. Er du overrasket over det? Alle hæver satserne. Så ja det skal du. Du kan råben og skrige. I kan også mene og ha ret i at det ikke er retfærdigt. Læs biblen. Dem der intet har skal alt fratages og dem der har alt skal mere gives. Trode du verden var retfærdig?

5) nej og jeg forår simpelt ikke hvor du vil hen med det argument. Tag dit realkredit lån i brf og dit bolig lån i jysk. Det vil stadig være henholdvis brf og jysk der vurdere din bolig. Du betaler så for to gange vurdering. Hvis jysk vurdere at de bolig er faldet i værdi enten ved at du har misligeholdt pantet eller prisen falder er vi i fuldstændigt samme senarie.

Det har intet med luksus fælden at gøre kun med de faktum, at man ved at belåne sit hus med 80 plus alle de andre lån retfaktisk gør sig selv afhængi de grådige kapitalister.

Så ja fru Jensen er lost så eneste mulighed for fuld refærdighed er socialisme.