#184594
C.M

Tak for svaret.

Muligheden for at mine forældre kan spæde til, er slet ikke utænkeligt, men det ville jeg hellere end gerne undgå og så selv stå med det hele.

Gælden er bla. skabt fra noget bilkøb jeg har lavet igennem tiden, hvor reparationer mv, løb op, var lidt ung og ‘dum’ (og i lære), det skulle bare gå stærkt. Men efter jeg er kommet i ordentligt job, vil jeg bare have det ud af verden, deraf også afdragene. Den mindre part er primært kommet i indskud til nuværende lejebolig, som ca. er 18000 kr (glemte jeg at nævne), som vi forhåbentlig får tilbage i dét at min kæreste er maler – er gået fint tidligere.
De kommer til at gå direkte til det lille forbrugslån – hvor de netop er taget fra. Resten er primært gået til diverse baby ting, hvor vi nu i hvert fald ikke mangler det mindste til vores kære datter.

Kan godt se at rådighedsbeløbet er lidt ‘lavt’, men det er bla. pga. de afdrag på lånene.
Om de ser på dette anderledes ved en evt. sammenlægning med et nyt boliglån, må tiden vise …

Børnepenge er medregnet, men der er desværre endnu ikke taget højde for børneinstitution som jo også kan koste nogen tusinde kroner.

Håber de kigger på at alle udgifter altid har været tilmeldt BS og bare kørt automatisk, og har altid sørget for der stod penge til disse udgifter. Det samme ville jeg helt sikkert gøre med et boliglån, dette har simpelthen 1. prioritet hver evig eneste mdr. – det skal jeg selvfølgelig bare have klarlagt overfor banken. Har ej heller nogensinde misset en husleje.

Men ja, spændende hvad de siger, skal nok lige give en update, så folk i nær fremtid kan læse hvad eks. Nordea kræver i dette tilfælde pt.