#184090
Anonym

Til VBTURBO OG GENERAL PRIER:

Tak for jeres indlæg, som i den grad hamrer hovedet på sømmet.

Jeg er en af de Danske Bank kunder, som kun skal betale gildet, når det går dårligt, og det må man sige det har gjort ihvertfald de sidste 15 måneder for Danske Bank, for de har sat renten op på udlån 6 gange.

Det er sjofelt og grådigt og jeg kan ganske enkelt ikke følge med mere.

Jeg har en stor gæld, som jeg desværre arvede, da jeg gik fra min kæreste. En gæld jeg selv hænger på, men fred være med det.

Men jeg blev lovet i oktober 2010, at hvis jeg betalte mere ind på mit lån det næste halve år, så kunne vi forhandle min rente. Det halve år gik, og så fik jeg svaret: Vi forhandler ikke renter, når du ikke har aktiver. Færdig bom. Og derefter er min rente steget stødt fra 11% til i dag 15,5%.
Jeg betaler stort set kun mine renter nu og nedskriver kun min gæld med 10.000 kr. årligt.

Det fik min såkaldte bankrådgiver til at ringe til mig, for at sige, at de nu snart gerne vil have flere penge i afdrag!!
Jeg var rystet, forfærdet, arrig, vred og alt det der hører med, når man egentlig bare er tilskuer til bankens grådighed. Kan intet gøre.

Jeg er kommet dertil, hvor jeg nægter at betale mere af i afdrag (betaler 3200 kr pr. måned). Hvis Danske Bank vælger at hæve mit afdrag og varsle mig med 3 måneder, så opretter jeg en ny nemkonto i en anden bank.

Det må så ende med at MIT NAVN bliver sværtet til, fordi Danske Bank går efter de laveste for at kradse penge ind, som de har tabt Irland, Stein Bagger osv.

Ville ønske at hele DK stod sammen og fik stoppet den grådighed som ihvertfald Danske Bank levere.

Så vidt jeg ved, er den finansielle verden blevet boostet med 2 bankpakker, som vi alle har finansieret via skatten, hvorfor i alverden skal vi så yderligere betale til de grådige hoveder. Er der nogen der kan fortælle mig det!!

Hvad kan jeg gøre. Ingen andre banker vil have mig, før min gæld er halveret.

Men jeg lover, den dag der er halveret, har jeg forladt Danske Bank.