#184088
Anonym

Udfra de tal du angiver som fundingsomkostninger, kan det virke lidt underligt, at man som ny kunde kan få 1,7% (2,2% ved oprettelse) – kort efter jeg indgik aftalen med dem, hævede de da også minimumsrenten på Prioritet med 1% for nye kunder, så den i dag er 2,7% – hvad jeg heldigvis slap for.

Der var hverken krav om at flytte andre produkter over til dem (jeg har både pensionsopsparing og aktiedepot de principelt kunne have forhandlet med ind – jeg oplyste dem om jeg havde det), de betalte flytteomkostninger, gratis oprettelse inkl. vurderingsmand (bortset fra tinglsysnings registreringsgebyr på 1.400 kr.). Allerede da jeg forespurgte på lånet – og altså inden de så nogen tal fra min økonomi overhovedet, tilbød de mig deres laveste rente..

Swedbank har derimod ikke sænket renten ved de sidste 4-5 rentesænkninger og inden da, var det nærmest kun hver anden gang – da jeg i slutningen af 2008 oprettede boligprioritet hos dem, var de markedets billigste – i dag ville min rente næste have været dobbelt så høj hos dem.. I modsætning til Danske Bank begyndte de at malke de kunder ligger inden for 0-80% – hvor dem der ikke har købt bolig fra 2004-2007 i hvert fald vil have mulighed for at skifte bank til lavere rente..