#184036
Anonym

Jeps… det ville være fedt at have sparet op, men nu har vi valgt at betale mere end 20.000 kr. pr. måned af på gæld de sidste par år, i stedet for at spare op.

Alvorlig sygdom i allernærmeste familie gør at vi er nødt til flytte snart og vi får derfor ikke sparet op.

Men hvis vi nu tager udgangspunkt i den situation vi står i, altså at vi kigger på et konkret hus, hvad kan så anbefales af lånetyper?

Det er nemlig totalkredit vi umiddelbart skal låne igennem, og det er en form for standard finansiering. Men man kan vel vælge andre typer lån hvor vi afdrager, men måske har en lidt mindre ydelse? Jeg har prøvet at læse lidt om det og umiddelbart så er det den sikreste type finansiering, men også en af de dyreste på sigt??

Laver man en vejledende beregning på BRF kredits finansiering med afdrag på lånene, så slipper man med mange tusinde mindre hver måned, med samme løbetid (f.eks. 3% obligationslån og boligkredit på 6,7%). Kan Totalkredit f.eks. tilbyde denne type finansiering også?

Banken har jo nok beregnet ud fra den dyreste lånetype, for på den måde at se om vi havde råd til det og på den måde kan det selvfølgelig kun komme til at se bedre ud.